5 Website terbaik download PSD Mockup.

Sebagai seorang designer mesti anda memerlukan mockup ni untuk memudahkan anda menghasilkan design yang menarik perhatian audient anda kan..?

Jadi disini bro nak kongsikan kepada korang 5 website yang memang menarik & best untuk korang download file-file mockup PSD ni . Semua bro dah cuba download hasil pencarian melalui encik google.

Bro yakin korang pun pasti puas hati punya..

Read more

Cara buat website pertama anda

Ramai usahawan online yang masih lagi tidak mempunyai website perniagaan sendiri. kebanyakannya memang langsung tidak mempunyai asas membina website.

Ramai yang tidak mempunyai website disebabkan takut dan bimbang untuk mengeluarkan sejumlah kos yang tinggi bagi mengupah golongan professional untuk menghasilkan website perniagaan mereka. Kos membina website pula biasanya bermula sekitar RM 3000 ke atas bergantung kepada jenis website dan penyedia pekhidmatan yang digunakan.

Read more