8 Tips untuk Wanita yang Bekerja dari Rumah.

1) Pasak kan dalam minda “Allah BosKu”.
Berdoa supaya Allah sentiasa betul kan kita tatkala kita melakukan kesilapan dan membantu kita membuat keputusan yang betul dalam kehidupan.

2) Disiplin.
setiap hari mesti ada gerak kerja, ada target. Selagi tak siap, tak boleh rehat. Kalau pukul 2 pagi masih tak siap, jangan tidur. Be strict pada diri sendiri

3) Setup Ruang bekerja di dalam rumah.
Management kemas, dokumen kemas, dan Sediakan hp& wifi. Aku geram betul orang yang selalu bagi alasan hp memory full. rasa nak babab lengan dia tau.

Read more

5 Website terbaik download PSD Mockup.

Sebagai seorang designer mesti anda memerlukan mockup ni untuk memudahkan anda menghasilkan design yang menarik perhatian audient anda kan..?

Jadi disini bro nak kongsikan kepada korang 5 website yang memang menarik & best untuk korang download file-file mockup PSD ni . Semua bro dah cuba download hasil pencarian melalui encik google.

Bro yakin korang pun pasti puas hati punya..

Read more

Affiliate Marketing – Cara mudah buat duit online

Apabila memulakan bisnes internet anda sebagai seorang newbie, jalan termudah dan paling cepat untuk melakukannya ialah melalui affiliate marketing.

Jadi apakah sebenarnya Affiliate Marketing itu? Dalam definisi paling ringkas, ia adalah usaha promosi yang anda lakukan untuk produk atau servis orang lain dan sebagai tukarannya, anda akan mendapat komisyen dari setiap jualan yang berjaya dilakukan.

Hakikatnya Affiliate Marketing berpotensi menjadi satu bidang yang sangat menguntungkan jika anda benar-benar telah menguasai teknik-teknik yang berkaitan dengannya.


Jadi bagaimana anda boleh memulakan bisnes Affiliate Marketing anda?

Daftarkan diri anda dengan syarikat yang menawarkan program affiliate.

Menjana pendapatan online melalui affiliate marketing adalah mudah dan cepat. Apa yang perlu dilakukan hanyalah mendaftarkan diri sebagai affiliate dengan syarikat yang menawarkan program affiliate untuk produk mereka.

Pendaftaran adalah percuma walaupun ada sesetengah syarikat dan network yang mengenakan yuran tertentu. ClickBank adalah syarikat yang bagus untuk anda mulakan pembabitan dalam affiliate marketing kerana ia menyediakan ribuan produk digital yang boleh anda promosikan.

Read more

Cara buat website pertama anda

Ramai usahawan online yang masih lagi tidak mempunyai website perniagaan sendiri. kebanyakannya memang langsung tidak mempunyai asas membina website.

Ramai yang tidak mempunyai website disebabkan takut dan bimbang untuk mengeluarkan sejumlah kos yang tinggi bagi mengupah golongan professional untuk menghasilkan website perniagaan mereka. Kos membina website pula biasanya bermula sekitar RM 3000 ke atas bergantung kepada jenis website dan penyedia pekhidmatan yang digunakan.

Read more

Beli harga kilang walaupun 1 barang ?

Ramai yang ingin baru nak mula meniaga online tidak tahu di mana untuk mendapatkan produk yang ingin dia jual dengan harga yang murah supaya dapat meningkatkan lagi keuntungan mereka. Jadi di sini saya ingin berkongsikan dengan anda 1 panduan di mana akan di bongkarkan laman web jualan online yang akan tunjukkan anda cara & teknik membeli barang cari china secara online dengan selamat & murah.

 

Anda tidak perlu lagi risau jika tertipu dan barang tidak sampai, kerana kami telah pilihkan & test sendiri. Barang yang anda bakal order juga nanti akan sampai lebih cepat dari biasa.

Selalunya perlu tunggu dalam 3-4 minggu baru barang yang di tempah akan sampai ke Malaysia, tetapi di 1 lubuk ini barang anda akan sampai lebih kurang 7 hari sahaja.

 

Anda sudah tidak sabar untuk tahu tentang lubuk rahsia beli barang harga kilang dari china ini ..?

Terus sahaja klik di website ini –> Panduan Memborong Produk dari China < —

 

di harapkan panduan ini nanti akan membantu anda untuk memborong dengan selamat serta meningkatkan lagi keuntung perniagaan anda nanti.