5 Website terbaik download PSD Mockup.

Spread the love

Sebagai seorang designer mesti anda memerlukan mockup ni untuk memudahkan anda menghasilkan design yang menarik perhatian audient anda kan..?

Jadi disini bro nak kongsikan kepada korang 5 website yang memang menarik & best untuk korang download file-file mockup PSD ni . Semua bro dah cuba download hasil pencarian melalui encik google.

Bro yakin korang pun pasti puas hati punya..

1. https://psd.graphics/

      2. https://free-psd-templates.com/

3. https://mockupfree.co

 

4. http://www.designbolts.com

5. http://covervault.com

 

ok itu sahaja yang sempat bro carikan untuk korang, kalau ada lagi yang lain silalah kongsikan kat dalam komen dibawah.

Jika rasa post ni bermanfaat boleh klik share dengan kawan-kawan korang yang mungkin memerlukan juga sumber file ni untuk siapkan tugasan design mereka.. ok bye

p/s: nak dapatkan lagi tips & panduan tentang Grafik Design ? boleh join group ni Percuma –> Saya Nak Belajar Grafik <–


Leave a Comment